Siden databasen har vokst over tid, og dermed økt belastningen på systemet, har vi besluttet å arkivere gamle tillatelser.
Når du nå logger deg inn for å se de kjøpte tillatelsene dine, vil du ikke finne noen som er kjøpt før 2022.
De eldre er flyttet til et arkiv og er fortsatt tilgjengelige, så ta kontakt med support hvis du av en eller annen grunn ønsker å se dem igjen.